måndag 26 september 2016

Ny toalett

Det som husse och matte kallar för den omgjorda rabatten är egentligen vår nya toalett, det har vi ju förstått. Men det gör inte husse och matte. De är lite sura på oss just nu och håller oss inomhus. Med två småbarn inser de dock att det kommer vara svårt att helt hålla oss inne så de funderar på om det finns någon mer hållbar lösning. Spruta citron på stenarna hjälpte inte - det var ändå en bra toalett :) Nu har de beställt hem någon mojäng som låter otrevligt. Har ni några användbara tips så tar de tvåbenta gärna emot dem.

Husse har varit iväg på jobb som vanligt och mattarna och lillhusse fick klara sig själva i ett par dagar. När husse var borta var det förbjudet att titta på Idol så matte roade sig med Vampire Diaries och SVT samt lite pärlplattepyssel och rita mönster till prinsessklänning. Husets lille kille har börjat få rutinen att somna för natten någon gång mellan 20 och 21 och efter det kommer en efterlängtad stund av egentid. Därav pysslandet.

Annat som hänt i veckan: lillmatte lekte själv ute i sandlådan och hittade ett jättebra sjörövarsvärd samt kotte och pinne som fick målas med de nya vattenfärgerna.

 Mattarna for på loppis och när lillhusse blev hungrig fick biblioteket fungera som rastplats och lillmatte hittade en låda med utklädningskläder.

Matte lärde sig den hårda vägen att det inte var så bra att äta chorizo. Stackars lilleman hade ont i magen hela lördagen. Men sedan kom husse äntligen hem. Lillhusses mage blev bättre och de vuxna kunde äntligen titta ifatt på veckans Idolavsnitt. De bestämde också vilka kort de ville ha från fotograferingen vi berättat om tidigare. Ett kort till familjesidorna ska det nog kunna bli framöver!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar