söndag 18 september 2016

Fotografering

Trots förkylning bestämde sig familjen för att inte ställa in onsdagens fotografering. Ludvig kändes ändå rätt så glad och pigg. Dessutom blev ju inte förra fotograferingen av på grund av att en förlossning kom i vägen. Det blev således en tur till landet på andra sidan om stan. Lillhusse visade sig från sin bästa sida och fotograf Evelina lockade fram många leenden. Ett par bilder på familjen (storasyster orkade hålla lillebror en stund) och så en hel del på minstingen hanns med. Redan dagen efter fick vi ett par smakprov och nu i veckan ser vi fram emot att se fler. 

Det var en väldigt mysig eftermiddag hemma hos Evelina som bor jättemysigt med härliga omgivningar och lillmatte tyckte det var väldigt kul att leka med tjejen som var nästan precis lika gammal som henne. Mamma och pappa fick locka hem henne med löfte om en glass. Och visst var det läge för en glass när sommaren dröjde sig kvar lite längre än vanligt? 

Lite trötta efter att ha blivit fotograferade
Sedan fick vi besök igen. Husses mamma och pappa kom och hjälpte till med att klippa gräs, städa, fixa rabatten på framsidan och stod för matlagningen (kanske ville de även träffa sina barnbarn?) - gissa om vi hade det lyxigt? Det var särskilt skönt eftersom husse och matte dessutom började känna sig lite förkylda och hängiga.
Jag tycker om soffhäng

Rabatten färdig!
Matte passade på att ta en lugn promenad när lillmatte ville hänga med farmor och lyssnade på en av favoritpoddarna. Det här har hon sett fram emot i höst: barnvagnspromenader och poddlyssnande. Klämma en och annan bok, film och serie kanske det också blir och så pyssla med att sy prinsessklänning och lite annat handarbete. Hussen och matten har fastnat för Idol och matten för Hjälp, jag har inget att ha på mig!. Bästa poddarna är just nu Radiopsykologen, Pampers barnvagnspromenader och Träningspodden med Jessica Almenäs och Lofsan. När det inte visas Idol får det bli film. En film på max två timmar är rätt lagom när lillmatten kommit i säng.

Sedan verkar det som att hösten har infunnit sig. Vi hoppas att förkylningarna ger med sig och att det blir en fin vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar