lördag 6 februari 2016

Vad händer innan midsommar?

Matte och jag har tjejkväll och hänger i soffan båda två. Matte får välja kanal om hon bloggar åt mig. Det blev melodifestivalen. Surprise? Matte väljer också godis, just nu är tydligen saltlakrits godast. Själv har jag ätit uppmjukade torrisar. Och fått tänderna borstade. Det är lördagsmys det. Matte kände sig inspirerad till att sticka nu när hon lyssnar igenom senaste avsnittet av Stickpodden. Det var länge sedan hon satt och stickade in på småtimmarna så hon har lite svårt att nörda in sig, men hon tycker det är trevligt att lyssna på de som tar sig tid till det.

Visst syns det att det är ryggen på en kofta?
Mattes jobbhelg avslutades med måndagsjobb och sedan ledighet (förutom ett möte) fram till idag. Husse blev sjuk och fick för första gången i sitt liv sjukanmäla sig. Ni får själva gissa om han annars är ständigt frisk, jobbar sjuk eller bara är sjuk när han är ledig. Den lediga och helt oplanerade tisdagen spenderades dock i friskhetens tecken. Och förresten måndagskvällens viktiga telefonsamtal får vi inte missa. För vet ni vad??? Husse föreslog en annan ordning på renoveringen, att köket skulle göras först, och matte ringde till snickaren som - hör och häpna - lovat att det ska vara klart till midsommar! Hurra! Äntligen på gång. Dessutom räckte husses sista energi, innan han blev sjuk, till att påbörja en förändring i hallen och titta på duschväggar till badrummet dit tvättmaskin och torktumlare får flytta när köket renoveras. Det blev en rätt produktiv vecka faktiskt :)

Här ska det bli en garderob med skjutdörrar hela vägen


Matte renoverade sig själv litegrann med ett besök hos supertrevliga Hårateljén där hon fick tips på ställen att äta på när hon och husse far på spahelg i Västervik. Mattarna hann också med att besöka tant A och hennes lilla L och vår kattkompis Salvia. Ellen pysslade gärna om bebisen, såg till att hon hade gott om mjukdjur omkring sig och gungade babysittern. Det blev också lite pianospel och en titt i utklädningslådan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar