torsdag 18 februari 2016

Jobb, influensavaccin och tre små sexåringar

Då har de tvåbenta avverkat en helg med jobb och förskola. Husse for långt norrut på torsdagen och matte jobbade natt. Hon avslutade med att gå och vaccinera sig mot influensan och sedan började fredagseftermiddagen bra med mat och mys med oss katter och sedan hämtning på förskolan. Matte var helt inställd på att träna på kvällen. Men så slog vaccinet till och på natten vaknade matte med dundrande huvudvärk och ömma muskler. Lördagen inleddes dessutom med en urladdning av kramper i gallvägarna. Det fick bli en sjukdag då lillmatte kunde roa sig själv på morgonen så stora matte fick lite extra sömn och på eftermiddagen kunde morbror med familj passa Ellen en stund.

På söndagen var allt mycket bättre och det gick bra att jobba igen. Som det blir med mycket jobb och en bortavarande husse hinns inte riktigt allt med här hemma, men när han kom hem överraskade han med fina blommor och tog sedan hand om dammsugning och disk. Att få hem husse är trevligt på många sätt, även om vi katter inte var superförtjusta i att bli ordentligt kammade ner till underullen för att sedan tvingas ut en lång stund i kylan. Till sommaren vill vi ut husse!

Ja, vi måste ju också gratulera Simba och hans syskon Aslan och Leona som fyllde 6 år 16 februari! 🎈🎈🎈De var små när de föddes, men är betydligt större nu.

Idag funderar människorna på en pulkatur. Vi katter hoppas på lugn och ro inomhus. Mjau och ha en fin dag!

PS. Ett visst intresse för att kissa på toaletten har uppstått och vi misstänker att den pedagogiska pallen framför toastolen kan ha spelat en viss roll...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar