lördag 30 januari 2016

Gott nytt år!

En helg passerade och en ny är här. Mattes kommande födelsedag firades med 11 gäster, Flygande Jakob och glasstårta. Och fina presenter, som lergryta, tulpaner, bidrag till vinglas och bluetooth-högtalare till mobilen. Söndagen fick bli en lugn hemmadag. Självaste födelsedagen började med att lillmatte sjöng en trudelutt för sin mamma. Vi katter erbjöd kel i omgångar - jag i sängen innan uppstigning och Simba i kökssoffan vid frukosten. På frukostbordet stod också paket med massagerulle (bra att massera benen med när man har löparknä) samt choklad.

Mattarna for till kiropraktorn en sväng och handlade sedan till kvällsmat. Till kaffet bakades en kladdkaka och i väntan på den bakade lillmatte snökakor av den lilla snön som fortfarande var kvar i trädgården. När vi ändå var ute noterades knoppar på kaprifolen - vår i luften? Husse kom hem alldeles lagom till fikat och fixade med maten till kvällen. Det blev en helt okej födelsedag, som ni kanske förstår.

Den här helgen jobbas det, men  nästa vecka blir det mera ledigt ☺

PS. Husse och matte lyckades till slut ta sig tid att beskära vinrankan. Håll nu tummarna för att det blir lite mer vindruvor i år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar