fredag 26 februari 2016

Kalas och jobb

Tiden går fort. Det är många vi tänkt att vi ska träffa, men tiden är fylld av så mycket. Det bara snurrar i huvudet av tankar på födelsedagar, köksrenovering, scheman, helger och framtida ledigheter som ska planeras. Däremellan behöver vi andrum. Det är väl så livet ser ut just nu.

Helgen som var släppte vi iväg matte på trevliga festligheter och på söndagen firade vi mattes systerson nere i Småland. Matte sov mest av alla i bilen. Husse inget alls eftersom han körde 😉

Sedan började en ny vecka med storhandling och fika, jobb, kiropraktorbesök och pensionskaffe. Kiropraktorn trodde inte mattes onda rygg berodde på foglossning utan var den ändrade belastningen i kroppen - puh! Lillmatte fick följa med på pensionskaffet och ritade en teckning med en brun blomma till den nyblivna pensionären. Och visst ser allt ut så just nu precis innan det ska knoppa och slå ut i blom. Vi har mycket att se fram emot! Igår gick matte sedan ut genom dörrarna på jobbet och insåg med full kraft att den fantastiska kvinna som hon precis kramat om inte ska jobba något mer. Då var det svårt att hålla tillbaka tårarna.

Husse ägnar tiden på jobbet åt att köra 20 cm norrut, därefter söderut och allt utan täckning på mobilen 😐

Ha nu alla en riktigt fin helg!

3 kommentarer:

  1. 20 cm? Det var inte långt ;-)

    SvaraRadera
  2. Haha, nej så kan det vara när man testkör i nya citytunneln (?) 😉

    SvaraRadera
  3. Haha, nej så kan det vara när man testkör i nya citytunneln (?) 😉

    SvaraRadera