torsdag 25 december 2014

God jul!

Så var julaftonen över och snön kom till sist. Vi började dagen ganska trötta, men ändå utvilade. Tomten hade kommit med klappar som låg under granen och en förkyld Ellen fick lov att öppna en julklapp. Hon hade gärna öppnat fler, men nöjde sig sedan med att köra sin lastbil och bygga med duplo. Någon risgrynsgröt till frukost blev det dock inte. Havregrynsgröt är godare. Mer gröt blev det till mamma och pappa.

Pappan for till gymmet och mamma och Ellen spelade julmusik, packade och kastade ner skor för trappan. Eller om man ska använda sig av Ellens ordval så ramlade skorna nerför trappan. Katterna fick också en julklapp som inspekterades och som Simba sedan jagade runt. En mus fick bada i vattenskålen.

Resten av julaftonen firades hos mammamattes bror i Ljungsbro och tänk att tomten hittade dit! Det var en dag fylld med god mat, fina julklappar, trevligt sällskap, tv och spel. Efter Svensson Svensson somnade vi nästan i soffan.

Sent på julafton föll också snön och julklappspulkan kunde testas av en något tveksam Ellen på juldagen. Vi hoppas att det blir roligare när det kommit mer snö ☺

En riktigt god jul önskar vi er alla! Var rädda om varandra. ⛄

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar