torsdag 18 december 2014

Snart jul

6 dagar kvar till julafton och julstämningen kommer och går. Det är många intensiva jobbdagar nu och det går inte att hinna allt man vill. Kan ju vara skönt att ta det lite lugnt också. Speciellt som stressen kan göra en lite handlingsförlamad. Diskussionen om julgran här hemma har hittills inte lett till någon gran. När man är uppvuxen med plastgran är lukten av plast förknippad med jul, men inte för den som är uppvuxen med levande gran. MEN i år lyckades vi hitta en naturtrogen variant till ett bra pris som kom tvåa i Testfaktas test (gissa vem som kollade upp det?). Så planen var att inhandla denna på tisdag eftersom Stefan skulle komma hem en dag tidigare denna gång. Trodde vi... Undrar om den reas ut på mellandagsrean???
 
I söndags tog vi oss tid till att fara in till stan för en fika med efterföljande Vinterljuspromenad. Ellen övervann sin rädsla för snö och glömde bort vad hon gick omkring i när hon spanade in topparna av ett isberg i Trädgårdsföreningen. Superkul! Så kul att hon direkt kände igen ljudeffekterna när vi kom tillbaka till Trädgårdsföreningen efter promenaden. I övrigt en mycket trevlig runda i trevligt sällskap. 
 

Därefter har veckan fyllts med besök hos kiropraktorn och besök hos hundar och katter med mattar. Glada Jilla var jättekul, men superläskig på nära håll. Ellen vågade till slut klappa henne tillsammans med mamma på benet. Nästa gång vågar vi mer! Och idag var det lilla Siri vi träffade och blev bjudna på mat och fika. Känns härligt att fylla dagarna med att träffa vänner när mannen är borta tycker Lena.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar