fredag 2 juni 2017

Snorsjuka, ischias och Sillis

Sommarvärmen har visst sjunkit och människorna här hemma har drabbats av olika grader av snorsjuka. Sådär retligt smått så det är lite oklart för de stora tvåbenta om de ska stanna hemma eller inte och träna eller inte. Vi har valt att leka med kompisar och träna fram till idag då lillmatte och lillhusse blivit alldeles för hängiga.

Matte trugar på med träningen och bara hon lyssnar på kroppen och slutar jaga funkar det bra. Det känns så meningslöst annars om träningen utförs i ett läge av att pressa kroppen utan att jobba med den. Husses rygg har förresten börjat klaga lite emellanåt. I måndags fick han massage och ischiasen försvann ett par dagar 👍 Det är inte lätt att bli gammal 😂

Veckan inleddes annars med att matte åkte fram och tillbaka tre gånger till netonnet (som tagit över Sibas garantier) samt ringa LG för att reda ut var hon skulle lämna in sin mobil. Första besöket på Netonnet resulterade i att det inte gick att hitta något kvitto. Matte åkte hem för att fortsätta leta i pärmar, skåp och lådor (hon som annars alltid sparar sådana här kvitton!) och under tiden lyckades personalen på netonnet hitta kvittot. Vad händer då vid andra besöket? Telefonen har lyckats gå igång och påbörjat en fabriksåterställning. Det var bara för matte att åka hem igen. Väl hemkommen tar det tio minuter så försätter sig telefonen i en bootloop igen. Det tredje besöket resulterade i att mobilen äntligen kunde skickas till en verkstad. Nu är det bara att vänta och se om den går att återställa och om det går på garantin. Till dess har matte lånat en telefon av husse, men tyvärr så är den låst så det går inte att ringa eller sms:a på vanliga numret utan hon har tillgång till internet när hon kan koppla upp sig på ett wifi. Det är faktiskt inte hela världen. Lite messenger och mailande på hemmaplan duger gott.

Husse har börjat lägga ner slingan till robotklipparen (som lillmatte förresten ville kalla för Sillis) matte har ryckt undan ogräs från den gamla jordgubbskullen och i det nya jordgubbslandet är gubbarna på gång. Kanske blir det inte bara egna jordgubbar till midsommar utan även till lillebrors första födelsedag?

Framöver får vi även testa Arlas färskost ruccolapesto samt ProViva Tropisk åt Buzzador. Vi är inte helt sysslolösa 😉

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar