torsdag 8 juni 2017

Ettåringen och Bubbis

Ordningen är återställd. Matte har ordinarie mobil och fungerande abonnemang. Det tog drygt en vecka och ett nytt kretskort så är allt som vanligt 👍 Dessutom gick allt på garantin! Gött.

Igår firade vi att lillhusse snubblade ut i världen för ett år sedan. Han såg som de flesta ettåringar rätt frågande ut över paket och sång och lyssnade plikttroget en kort stund på sagorna. Frukt och grädde till fikat var mer populärt. Husse ägnade den hyfsat regnfria eftermiddagen åt att lägga färdigt slingan till robotklipparen och sätta upp lite skydd kring studsmatta och buskar. Matte kunde inte låta bli att kalla klipparen för Bubbisen när han väl fick köra igång. De kollar nämligen en del på Morran och Tobias här hemma just nu. Gräsmattan som härjat fritt i väntan på Bubbis håller sakta på att trimmas ner. Det ser lovande ut!

I matväg den senaste veckan har matte svängt ihop ost-och skinkpaj, pannbiff med klyftpotatis och gratinerad broccoli samt kesogratäng. Det var bara den senare som inte föll lillmatte i smaken. Åt Buzzador testade husse och matte ProViva Tropisk som var god och kanske lite syrligare än tropiska drycker brukar vara. Vi känner oss inte riktigt färdigtestade med Arlas färskost Ruccolapesto (vi funderar på att prova den i matlagning), men den är riktigt god! Rekommenderas varmt.

Nu ska vi se om vi kan ladda för en kalaslördag. Mjau och kram från mig och killen som blev dragen i svansen igår (av födelsedagsbarnet) och bara jamade högt för att rycka sig loss och fly upp på köksbänken. Snällt av Simba tycker vi!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar