tisdag 11 oktober 2016

Vi ses nästa sommar?

Visst måste vi säga att det märks på alla sätt att det är höst. Förkylningar och sjukdomar har avlöst varandra och det är kallt både inne och ute. Lite tråkigt är det faktiskt framför allt eftersom vi fått ställa in så mycket kul. I fredags chansade vi dock på att ses med mammor och snoriga barn. Det var som vanligt en mysig stund med fika, lek och prat. Det sociala är så himla viktigt när man är föräldraledig!


Sedan packade matte in sig själv och barnen i bilen för en färd mot Småland. Hussen for nordost för andra trevligheter. Vi katter fick stanna hemma.  De två barnen höll sig lugna i bilen och den minsta somnade en stund innan han ville äta nästa gång. Strax utanför Västervik blev det fikastopp och lite uppvisning av lillebror. På Maxi fick tandborste och tandkräm inhandlas till storasyster eftersom mattemamman glömt att packa det. Helgen flöt på på våra olika håll, med tv-spel, kortspel, fikor, bus och överlämnande av inbjudningskort till lillebrors namnkalas. Förkylningarna lättade och på söndagen sammanstrålade vi alla hemma igen. Borta bra, men hemma bäst!


Måndagen var sedan lugn med ett besök på BVC med lillebror som gått upp nästan ett kilo på en månad. Och nu är sjukan tillbaka för storasyster som fått ögoninflammation. Återigen får vi ställa in lekträffar och hänga framför teven. Simbas öra ser i alla fall bättre ut och det är väl alltid något. Till nästa sommar ska vi nog vara friska igen 😉


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar