fredag 29 juli 2016

Vin, glass och tips på serie?

Jo ni, björnbärsbusken fick en plats i trädgården. Bakom svartvinbärsbuskarna blev det. Där står den väl undanskymd så att tvåbenta inte ser när fyrbenta gör sina behov i den nygrävda jorden. Morr säger husse och matte och mjau svarar vi katter som springer ute så mycket som vi kan - gärna på natten. Vi lämnar spår av våra små jaktoffer. Människorna är väl inte så jätteförtjusta, men vad gör man åt en katts instinkter?

Människorna tycker också om att vara utomhus, förutom när det varit så hemskt varmt. Då har stängda dörrar och A-C på högvarv suttit fint. Den senaste veckan har det också funnits tid för besök och grill och mattes första och mycket goda glas vin för i år. Ett par turer till Sandvik för att bada blev det också. Fast andra gången såg det inte så fint ut i vattnet 😛


Vi börjar känna att vi orkar hitta mer, men också att vi inte ska ta oss vatten över huvudet. En eftermiddagstur till sagostigen och efterföljande fika var alldeles lagom häromdagen och vi tänkte att en tur till Smultronstället också vore kul.


Matte tycker att det är riktigt skönt att vara ledig göra så lite som möjligt. Att lära sig uppskatta det lilla man gör. Hålla liv i växter och se till att det finns rena kräkshanddukar. På kvällarna har de vuxna tvåbenta hunnit plöja igenom senaste säsongerna av sina favoritserier Better call Saul, Game of Thrones, Vikings och Orange is the new black. Någon som har tips på serie att titta på i väntan på nya säsonger av de nämnda?


Lillmatte har fått sitt första pärplatteverk struket och vi katter en leksak i kattmyntan. Frysen fylldes med glass igår efter ett besök vid glassbilen. Har man tur kanske man blir bjuden?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar