fredag 15 juli 2016

Ett inlägg om lite mer än bara bebis

Ja ni. Dagarna trillar på och av inläggen att döma kanske man tror att allt bara handlar om bebis och det gör det nästan - men inte helt 😉 Vi pysslar lite smått hemma med att sätta upp lampknappar till spottarna under överskåpen i köket samt småförvaring i hallgarderoben. Vi har planterat blommor från rabatten på framsidan i de stora krukorna som vi tänkte ha där istället. Och så har vi sålt all den gamla köksinredningen på en vecka.


Storasyster fick gå på kalas och kom hem och berättade om att hon fångat fisk samt ätit rosa och grön tårta och lekt med en rosa ballong. Lillebror fick gå på enmånadsläkarbesök och godkändes som en riktigt fin kille som nu, när han nästan skulle varit fullgången, väger 3440 gram och är 50,8 cm lång.


Trädgården har nu i dagarna två blivit ompysslad av farmor och farfar - tack för det! Pilarna längst bak blev nersågade, rabatterna rensade och utsidan av huset dammsugen. Husse och lillmatte hjälpte också till litegrann, men stormatte och lillhusse ägnade sig som mest åt att tvätta, fixa fika och äta. Hur som helst ser allt riktigt fint ut och vi kommer äntligen in med bilarna i garaget igen!


Apropå bilar funderar vi på att byta ut någon av dem vi har och har idag provkört två stycken. Räkna med att det tar lite tid innan det blir verklighet, men vi har tagit ett steg på vägen 😉


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar