tisdag 22 mars 2016

Tre dagars helg med dubbelkalas och smygstart för köksrenoveringen

Då har vi avverkat helgen med dubbla kalas för lillmatte. Det blev mycket trevligt med god mat, lek och bus. En tur till akuten med en av gästerna också, men det var inte så kul även om det gick bra. Att ingen mer skadat sig på fönsterbrädan i marmor bakom soffan är faktiskt ett under. Av hänsyn till de inblandade säger vi inget mer om saken.

Sedan fick vi en ledig måndag för familjen och det kändes som att det behövdes. Vädret var nästan lika strålande som under helgen och mattarna öppnade upp sandlådan för säsongen, stormatte gjorde en första insats av trädgårdsarbete och bland förra årets vissnade blomster kan skådas det som ska bli årets. Inomhus går försådden bra. Salladen och broccolin var särskilt snabba på att ta sig.

Efter lite helgrester tog människofamiljen bilen till Ikea och Biltema. Där fyndades en första detalj till köket och en skön fåtölj. Lite annat smått och gott, som presentpapper, tekanna och kompostgaller fick också följa med hem. Vi katter tackar särskilt för den sköna fåtöljen ☺

Till sist måste vi ju berätta att hallen är färdig - husse kan verkligen känna sig stolt över vad han gjort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar