onsdag 30 mars 2016

Nu händer det grejer!!!

Påsken går så fort och vi har faktiskt inte hunnit plocka undan, men över är den ju ändå. Vi ägnade veckan åt att få besök av ytterligare ett par födelsedagsfirare som ville äta pizza och fika. Lillmatte fick fler roliga presenter i form av ett pussel från 4 år samt ritblock och en rejäl bunt tuschpennor. Mycket uppskattat! Att leka med besökarna var också roligt. Tack för en trevlig stund allihop! 

Sedan kom helgen och lite jobb. På påskafton blev det dock tid till att måla lite ägg, äta våfflor samt leta efter ett påskägg som påskharen varit och gömt. 



Påskdagen och annandagen blev lediga dagar för mattarna som for till Småland där det som vanligt bjöds på god mat och även en massa lek med kusinerna. Vädret var ju inte heller illa med strålande sol som inbjöd till att fika utomhus. Husse stannade kvar hemma och hann pyssla i trädgården innan han fick fara på jobb.

Efter de två lediga dagarna var det dags att jobba och vara på förskolan igen. Simba ville också ut i ottan och ute var han ordentligt. Vi var nästan beredda att efterlysa honom. Men sent omsider kom han hem och var hungrig. Mamma Arwen nosade in honom ordentligt.

När så påsken var över var det också dags att höra av sig till snickaren och idag kom de och diskuterade kök och tvättstuga med husse. Nu ska det äntligen bli av - om 2-3 veckor drar det igång! Som vi ser fram emot det! (Åtminstone tvåbenta) Tvättstuga blir det i kontoret, kontoret kommer att flytta till gästrummet och gamla tvättstugan samt en av de tre toaletterna blir till ett större kök.

Innan vi drar igång så ska vi ha lite helgtrevligt på olika håll. Det kan behövas ladda lite batterier :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar