tisdag 8 mars 2016

Till alla kvinnor samt en välbehövlig spahelg

Vi börjar det här inlägget med att tacka för alla fina reaktioner på det senaste inlägget. Tänk att få vara omgiven av så många fina människor ❤ (och djur också för den delen). Samtidigt vill vi passa på att hylla och lyfta alla fantastiska kvinnor såhär på Internationella kvinnodagen. Den kraft, kunskap, drivkraft och omtanke som finns därute är oändlig och förtjänar att värderas som den är och aldrig nedvärderas på grund av fördomar kring kön (oavsett vilket) eller andra faktorer som inte har med saken att göra. Matte vill också gärna lyfta en tacksamhetens tanke till den fina mödra-, förlossnings- och barnhälsovård som vi kan åtnjuta i Sverige. Det finns faktiskt några områden där kvinnors hälsa anses viktig. Hoppas att det sprids till hälso- och sjukvårdens samt den medicinska forskningens alla områden! Glöm aldrig bort alla ni därute att ni är värdefulla precis som ni är!

Sedan senast har husse och matte åtnjutit en hel helg på stadshotellet i Västervik. Farmor satt barnvakt medan mamman och pappan spaade, fick massage som gjorde dem alldeles yra, åt två ljuvligt goda och trevliga middagar (särskilt den på Guldkant), tog en härlig promenad längs med havet och passade på att sova sova sova. Lillmatte hade det också förträffligt och det gör det lätt för de vuxnas samveten att åka iväg då.

För övrigt är förodlarsäsongen igång med basilika, tomat, paprika, gräslök och några pelargonsticklingar. Husse jobbar på med hallen och matte är sugen på ett syprojekt.

Vi katter tycker inte att utesäsongen är här, även om vi blir uttvingade ibland. Vi tycker det är mysigast att ligga och vila hos matte 😆

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar