onsdag 6 januari 2016

Snö, sol, pulka och nya skott!

Snö är inte så mysigt tycker vi katter. Vi håller oss mest inne just nu. Men hör och häpna: samtliga tvåbenta har varit ute och promenerat och åkt pullka i snö och solsken de senaste dagarna. De påstår att man måste passa på när både snö och sol ljusar upp i vintermörkret. Ellen har övervunnit både sin rädsla för att gå i snön och att åka pulka. Efter några vändor i den kortare backen vid Saab Arena vågade hon under mattes stoj och tjut åka i den långa backen och konstaterade att det var jätteroligt.

Det går lika bra att dra pulkan som att åka i den
 Matte möblerade ju om i allrummet och såhär ser det ut numera. Inget piano som blockerar dörren till kattvinden (hmm varför heter det så när vi katter aldrig får vara där??). Soffa och soffbord ska bort och en fåtölj ska dit. Först ska det bara beslutas om vilken fåtölj som blir bäst. Strandmon från Ikea är både snygg och skön, men Muren går att justera till viloläge. Svåra beslut för husse och matte ;)


Med en fåtölj istället för soffa och soffbord ser matte fram emot att sitta här och läsa och kanske plinka lite på pianot någon gång ibland

Lektältet fick också plats
I våras och somras hade vi en hortensia utanför ytterdörren. Den fick sedan flytta in och har trots att matte inte vattnat den som den behöver överlevt och se här nedan - det kommer nya skott! 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar