lördag 29 april 2017

Lyx och testmellis

Veckorna är förvånansvärt fulla numera. Matte strosade häromdagen ner längsmed Storgatan för att lämna blod och slogs av att hon snart har varit ledig i ett år. Att hon får ge blod för att lillhusse är äldre än 9 månader och har slutat amma och att det är knappt 4 månader kvar tills hon ska börja jobba igen. Bebistiden har varit riktigt mysig, men det är också otroligt skönt att bebisar blir större och mer människor. Det ska också bli riktigt skönt att komma igång och jobba. Ändå är det alltid lite sorgligt och konstigt att lämna det som varit, hur oundvikligt och efterlängtat det än är.


Hur som helst så har matte blivit vald till ytterligare ett förtroendeuppdrag och var på sitt första styrelsemöte med sektionen i förra veckan. Det är väldigt intressant att se hur det fackliga arbetet ser ut ur ett vidare perspektiv än just det som händer på ens egen arbetsplats och matte ser fram emot kommande möten under året.

Som vanligt har vi ägnat oss åt lite fikor och förra helgen fick vi även besök av mattes syster och systerdotter som kom för att gå på William Spetz. Det hanns med en middag på Pinchos också och sedan stannade storkusinen för att sitta barnvakt så att hussen och matten kom iväg på försenad 30-årsfest. Det var en riktigt fin helg med andra ord.


Den här veckan började matte med efterlängtad lyx i form av massage. I tisdag blev det ett besök på jobbet för att lägga schemat för början av hösten. Det var riktigt trevligt att träffa gamla som nya kollegor! Torsdagen bjöd sedan på veckans andra lyx - klipp och färg på Hårateljén, som förmodligen har stans trevligaste och roligaste frisörer. Glöm för all del inte den roliga hemsideadressen http://www.jagvillblisnygg.nu/ samt att det alltid finns hembakade bullar 👍. Efter besöket hos frisören for hela familjen för att köpa Annadocka till Ellen och hemma igen var det dags att buzza Cheez Dippers som mellis. Små smidiga förpackningar att ta med, med grissini och krämig färskost. Gick helt hem hos de vuxna, men tyvärr tyckte inte storasyster om färskosten. 



På måndag går husse på semester och matte har bokat hotell för en Ullaredsresa längre fram mot sommaren. Just nu är livet fint 🌞

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar