torsdag 30 juni 2016

Äntligen hemma!

Det såg lovande ut med hemgång för matte och lillhusse till midsommar och så blev det. Lagom till lunch fick de lämna neonatalavdelningen hela familjen och for till McDriven för sin egen version av sillunch, dvs hamburgare, som intogs i bilen. Det låter kanske lite torftigt, men det viktiga var att hela familjen fick vara tillsammans och det var så efterlängtat!


Sedan fick bilen tankas och jordgubbar och glass till eftermiddagsfikat inhandlas. Lillhusse fick vara inomhus i värmen när resten av familjen satt ute både vid fikat och kvällsmaten.


Dagarna har därefter förflutit i lugn mak. Lillebror äter duktigt, särskilt om nätterna, och väger nu nästan 3 kilo. Idag blir vi förmodligen utskrivna från hemvården🙆. Matte har åter börjat borsta tänderna på oss, men vi älskar henne ändå. Storasyster varvar stolthet och vilja att klappa sin bebis med att testa mammans och pappans tålamod. Vi har många mysiga stunder och lite tufft emellanåt - ungefär som många andra nyblivna tvåbarnsfamiljer kanske har det?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar