söndag 6 december 2015

Välkommen hem sa Helga

3Då var hussen och mattarna återigen i hemmets (stökiga) vrå efter en veckas semester i solen. Vi berättar att de varit i solen för det syns inte på dem. Men bra har det varit ändå. Mycket poolhäng och en del mat. Vågen plussade på ett kilo var för de stora människorna.

Resan började nordost för ett litet middagsstopp hos vänner (tackar för det!) och sedan en kort natts sömn och supertidig frukost. Ellen var duktig så tidigt på morgonen och flygningen gick bra, bara lite rastlös och lite ont i öronen vid landningen. Men vi måste säga att 6 timmar på ett flygplan med barn tar på krafterna. Det blev en tidig kväll första dagen.

Husse jobbade några dagar och då fick mattarna fördriva tiden på egen hand. Det var lätt med ett barn som mest ville bada - hejdå badkrukan! Och med bra uppsikt över barnpoolen gick det att sitta i en solstol och läsa bok. Bamse kom också på besök, men han var lite för läskig för att krama.

Lugna familjen hade alltså en lugn semester och det var riktigt skönt att slippa vardagen en stund. På hemvägen fick vi skjuts av stormen Helga som minskade flygtiden med 20 minuter. Något gott förde hon med sig 😉 Nu sitter vi då här och tycker det är skönt att vara hemma igen, mitt i allt kaos med tvättberg och dammråttor och julpynt som inte kommit upp. Vi har lyckats få till en frukost i alla fall så en bra start på dagen har vi i alla fall fått och på torsdag kommer de fyrbenta hem!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar