fredag 25 december 2015

I år har åtminstone tomten varit snäll

Efter allt julstök fick vi alltså en lilljulafton hemma med ett litet julbord som avslutades med årets godaste pepparkakor samt ett litet paket från jultomten. Ellen var sådär med maten, men desto mer förtjust i sin julklapp. Hon hade gärna stannat uppe lite till den kvällen. 

Årets helt klart godaste pepparkaka

Årets största och första julklapp
Dagen efter packades vi alla med stor möda in i bilen för en färd söderut, med stopp för lunch och yatzy hos mattes föräldrar. Vi katter fick också chans att sträcka på benen lite medan matte tog hem spelet med årets högsta poäng i yatzy (vilket husse inte så gärna vill prata om ;)  ). Framåt kvällsmaten var vi sedan framme vid vår slutgiltiga destination i Blekinge och här har vi framlevt våra dagar med husses stora familj, god mat, lek med kusin, några partier UNO, besök av jultomten och öppnande av många fina julklappar. Inte anade vi att det skulle bli så många. Vi bockar och tackar för det!

Kul med kusin
Snäll tomte kom med många paket

Skönt att övervaka allt ifrån soffan

Vi var nog alla rätt möra efter julafon och gick till sängs i rätt skaplig tid. Simba blev kvar i vardagsrummet hela natten och blev utsläppt först på morgonen. Idag har vi fått fira husses pappa som fyllt jämna år.


Lillmatte har varit trött hela dagen och är nog lite sjuk. Husses snälla pappa åkte och fixade så vi har Alvedon ifall det behövs. Det är tufft med helgdagar. 

Hoppas ni alla har haft och fortsätter att ha en fin jul! Hälsningar från oss alla, både tvåbenta och fyrbenta. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar