tisdag 4 augusti 2015

Emil i regn och semester - igen

Efter två dagars jobb var matte ledig igen i tre dagar. Då fick det bli en utflykt till Småland och Astrid Lindgrens Värld. Husse fick hålla oss katter sällskap innan han for till jobbet. Vimmerbyvädret var helt okej med några småskurar. Mattar, mattes mamma och pappa samt systerdotter hann besöka Lotta på Bråkmakargatans hus, åka rutschkana, fika och titta på föreställning med Pippi och Emil. Men efter Emil var det nog för då hade himlen öppnat sig och det kändes inte så kul att titta på mer utan hellre gå och äta för att sedan fara hem och byta till torra kläder och lägga sig.



Torsdagsvädret var betydligt torrare och vi fick besök till eftermiddagsfikat med scones. Sedan flöt en jobbhelg på. Lillmatte tyckte det var kul att hänga med kompisarna på Aftonstjärnan igen och pappa klippte gräsmattan. På måndagen fick Ellen besök av en kompis som hjälpte till att plocka både hallon och svartvinbär. Efter några diskussioner om mitt och ditt fann de varandra över en saga. Tror matte minsann är stolt över bokintresset!



Den här veckan verkar minsann sol och värme hittat till östgötaslätten. Matte har semester och husse är ledig i 6 dagar från och med onsdag. Vi ser fram emot härliga dagar!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar