fredag 17 juli 2015

Kolmården, trädklättring och slutet på semestern

Slut på semestern och nästan en känsla av att sommaren är slut, men det ska den väl inte vara? Det är ju så skönt att ligga och dra sig i solen. Hur som helst avslutade husse och matte tre veckors semester med att skrapa och punktmåla de fönster som var slitna. Tur det inte var hela huset som skulle målas för egentligen var det inget målarväder. Efter all tid borta ägnades sedan lördagen helt åt trädgårdsarbete. Gräset klipptes och trimmades, jordgubbslandet och rabatten på framsidan blev rensade liksom stora delar av jorden under häcken. Husse och matte tyckte det var skönt att få lite gjort och vi katter njöt av öppna dörrar och att helt få göra som vi ville utan att be om det.


Söndagen kunde sedan husse och mattarna roa sig med gott samvete med andra djur än mig och Simba. De for till något som kallas för Kolmården Zoo, tittade på djur, åkte Skalmans bilar, tittade på Bamseföreställning, lekte i Kulmården, dansade (lillmatte) åt gott och köpte med sig en liten tiger och apa hem.



Efter den härliga avslutningen var det dags att jobba igen. Husse utgår hemifrån nu i några veckor och matte började jobbveckan med två lediga dagar. Det blev bebismys, fika och så skördades årets första potatisar och hallon. Själv roade jag mig med lite trädklättring ☺



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar