torsdag 9 juli 2015

Bada

Jo så fortsatte semestern för oss alla. Husse och matte firade mattes mamma med god mat och lek för lillmatte och hennes kusiner. Vi katter mådde rätt gott här hemma, fick mat och sällskap och lite utevistelse. Vår människofamilj for sedan lite längre söderut för att träffa delar av husses familj. Lillmatte fortsätter att fascineras av lillkusinen och vill gärna "ha den". Det blev en heldag med grillat, jordgubbar, uno, lek och pizza.


Dagen efter bjöd kusinens föräldrar på frukost och en inspektion av hus och trädgård. Mycket trevligt! Eftermiddagen bjöd på fika och årets första bad i Sölvesborg. Med lite tålamod vågade Ellen både doppa fötterna och ställa sig i vattnet. Matte doppade allt utom huvudet och husse gick i upp till midjan. Modigt av badkrukorna! 😉 Nöjda var de nog över att slippa värmeböljan i Östergötland i alla fall.


Efter fem dagar borta fick vi hem våra människor igen. Åtminstone över helgen. Värmen lockade till bad i poolen och en och annan glass. På söndagen blev det frozen yoghurt i Borensberg. Mums!

Men på måndagen for de iväg igen, denna gång med tåg. Det var en spännande resa och husse och matte hälsar att det gick bra att sitta två vuxna och ett barn i bredd på två säten. Två dagar spenderades i Malmö, med bad (igen!), lek, film och god mat i trevligt sällskap.


Nu är vi på hemmaplan igen. Vi katter har slappardag medan husse och matte målar fönster och lillmatte är hos kusinerna i Ljungsbro. Till helgen hoppas de på fint väder och en liten utflykt ☺


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar