onsdag 27 maj 2015

Hjärta, tänder och snörvel

Vi känner oss lite som försökskaniner. I sin jakt på bästa sättet att borsta tänderna på testar nu matte en variant utan tandborste. Första försöket morrade Simba och var nära att bita matte. Lillmatte, som ville hjälpa till, förvisades därifrån för att matte inte ville riskera ett kattbett på henne. Givetvis blev hon ledsen. Det är inte så lätt att förstå när man är två år, men matte försökte så gott hon kunde.


Veterinären ringde hur som helst upp matte efter förra blogginlägget och hon ville gärna ta en titt på Simbas hjärta för att se om det ändå går att söva honom så man kan göra en ordentlig rengöring. Stackarns tänder längst bak är helt täckta av tandsten. Håll tummarna imorgon för ett relativt oförändrat hjärta sedan förra ultraljudet!


Sedan senast har vi välkomnat hem husse som var ifrån oss i nästan två veckor. Mattarna fyllde tiden med lunch, fikor, glassdejter samt besök av mattes mamma och pappa och även bror med familj. Lagom till husses hemkomst blev lillfia sjuk och nu har matte också börjat snörvla. Därför är det nog extra skönt att ha husse hemma i tre veckor nu!


Vi anar en gubbe i jordgubbslandet ☺


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar