onsdag 18 februari 2015

Det blåser!

De öppna vidderna på slätten har ju till och med lyckats charma smålänningen i hushållet för dagens soluppgång var alldeles fantastisk. Vi har ingen dum utsikt från köksfönstret! Efter frukost tog vi oss ut en stund och möttes av blåsten som givetvis blir lite hårdare på slätten än i skogen. Ellens gräsklippare var till och från alldeles självgående.
 
Att det har varit alla hjärtans dag har väl inte undgått någon och vår dag började med att hussen kom hem med blomma och choklad. Därefter blev det en gemensam hämtning på förskolan av en överlycklig Ellen. Det var lyx att bli hämtad av både mamma och pappa. Sedan blev det tacomiddag och Pippi och när Ellen lagt sig festade vi på lite vin och gräddbollar. Och kanske lite chips ;)
 
I måndags fyllde Simba och hans syskon Leon och Aslan 5 år! Vi kan inte förstå att det är fem år sedan vi bodde på Joensuugatan och hade kattförlossning och att de där pyttebebisarna är vuxna nu. Simba och Arwen fick festa på lite lyxig blötmat och Stefan och Lena på en wienerstjärna, Ellen med en clementin.
 


 När vintern känns kall och lång får man påminna sig om de små sakerna i vardagen som förgyller. Om det enda som räknas är de stora gesterna, ledigheten, resorna, festerna blir ju stora delar av livet väldigt tråkigt. Det finns faktiskt många små saker som är fina varje dag. Ikväll tänkte vi titta på sista avsnittet av säsong 2 av Under the dome. Efter det kanske vi ska ta Netflix tips och börja titta på den här serien?
 
Vardagslycka kan också vara att gå in på Twilfit och få hjälp att äntligen hitta en bh som passar :)
 
Fin onsdag önskar vi er alla!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar