söndag 25 januari 2015

Semester och kalas

Vardagen har återvänt efter alla helger och dagarna flyter förbi. Den här veckan har Lena fått njuta av att få semester måndag och fredag medan Stefan haft besök som hjälpt till att inviga vårt nya Wii U, skottat snö och kört ut soptunnan. I måndags hann vi ta en tur till Ikea för inhandling av köksstolar och hemma lyckades vi rensa ur och få ordning på kattvinden.

På fredagen lämnade Lena och Ellen hemmet för kompletteringshandling och fika med M. Herrarna fick sovmorgon. Men eftersom felberäkningar präglat denna vecka fanns det givetvis mer för herrarna att kompletteringshandla på eftermiddagen. På lördagen var vi så trötta på att kompletteringshandla så vi gick över till grannarna för att höra om de hade lite florsocker att låna ut och därmed var bakningen till lördagens födelsedagskalas räddad.

Trots ytterligare felberäkning av mängden kyckling blev det en trevlig tillställning i gott sällskap. Ellen stortrivdes med all uppmärksamhet och kände sig som vanligt bekväm med alla när den första blygheten lagt sig och Lena som knappt hunnit fundera över presenter blev glad för choklad, kaffebryggare, shoppingbidrag, ljuslykta och produkter från Body Shop. Nu återstår det att se om hon får vad hon önskat sig från Stefan!

Katterna? De tyckte nog också att det var trevligt med besök och den nya klösmöbeln erbjuder den perfekta kombinationen av att vara med, men ändå ifred.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar