lördag 30 juli 2011

Med husses godkännande

Sedan sist har vi haft besök av husses mamma och pappa. Det var väldigt trevligt och vi njöt allihop av en riktigt fin sommarkväll med grill. Som vi tidigare nämnt hade vi mycket roligt åt husse vid senaste lördagsgrillen. Detta jobb med att syresätta slapp han dock denna gång, men här kommer ändå den utlovade videon:



Matte har också i några dagar nu (hon säger själv att det är sju) slutat ha den där så kallade semestern. Det innebär att vi får se henne lite mindre hemma. Vi är glada åt att hon ser till att vi får ordentligt med mat innan hon lämnar huset om dagarna och vi är nästan ännu gladare när hon kommer hem igen. Häromdagen hade jag längtat extra mycket och då var jag gullig nog att tala om det med ett högljutt jamande och en ordentlig strykning kring hennes ben :)

Men vi trivs att få vara med husse också. Idag har han jobbat hårt i trädgården med att klippa gräs och häck. Vi passade på att rymma lite när nätdörren råkade ställa sig på glänt. Husse är dock en listig liten kattjägare och lyckades fånga in oss utan att vi anade något. Jag blev rätt besviken, men även om selen åkte på så fick jag ju i alla fall vara ute och det är hemskt roligt!

Innan mattes semester tog slut fick vi besök av Aslan och hans familj. Han gömde sig mest under soffan. Det är allt lite otäckt att komma in på någon annans revir och det förstår vi ju. Men det var trevligt att träffa dem allihop och vi hoppas att de har en trevlig solsemester!


Sist, men inte minst, vill vi absolut passa på att gratulera mattes mamma och pappa firar 40-årig bröllopsdag! Husse och matte tackar hjärtligt för en mycket god middag igår.

2 kommentarer:

  1. Fantastisk video! Fick han träningsvärk i ljumskarna efteråt?

    SvaraRadera
  2. Matte tackar för komplimangen. Vi som kunde se henne såg att det var svårt att hålla kameran stilla och inte brista ut i gapskratt.

    Om husse fick träningsvärk av det där vet vi faktiskt inte :S Men det är väl högst troligt :)

    SvaraRadera