lördag 16 juli 2011

Grilla?

Grilla hör visst sommaren till och i helgen hade husse och matte några grillgäster på besök (bland annat kattvakterna tant A och farbror T!). Vi visade djup respekt för det här med elden och höll oss på behörigt avstånd.


Men det kanske inte var fullt så farligt för elden led visst syrebrist och husse fick ta fram... ja pumpen till mattes pilatesboll. Man kan säga att stilen var minst sagt speciell när han försökte blåsa liv i grillen. Matte hade fullt sjå med att hålla sig stilla nog för att kunna filma det hela. Vi väntar på att husse ska fixa filmen för det går tyvärr inte på mattes dator. Sedan k a n s ke ni får se hur det såg ut.

Så här kan man också öppna en vinflaska


Gäster är trevligt och vi deltog det vi orkade innan vi la oss till ro uppe i husses och mattes sovrum. Det är tur att man kan dra sig undan när man har fått nog av mänskligt sällskap :)

Här får vi visst inte avslöja vilka som kastat pil


Förra helgen tillbringade vi i Blekinge hos husses mamma och pappa då hela stora familjen plus respektive lyckades samlas. Det var minsann inte alls otrevligt. Och inte bara de tvåbenta fick gott att äta... Vi ser fram emot att få besök av husses mamma och pappa här imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar