torsdag 7 juli 2011

Kvalitetsbloggen?


Hej på er! Hoppas ni har det lika fint som vi i sommarvärmen. Vi är ute en hel del och njuter i skuggan (husse och matte i solen ibland), och jagar smått däremellan.

Igår hade vi besök här. De grillade och spelade något som heter Landdart. Simba tyckte grillen var lite läskig och när spelet drog igång fick vi gå in och titta på genom nätdörren. Och det kändes bra att inte behöva riskera att få en pil på sig.

Under kvällen kom också bloggandet på tal. Farbror Björn tyckte att man tappade besökare på bara ett par tre dagar om man inte gör några nya inlägg under den tiden. Och vad ska vi säga då vi som bloggar cirka en gång i månaden? Kvalitetsinlägg eller? Hur som helst tror jag nog att det här är vad en katt som jag orkar med :) Vi hoppas att vi har kvar våra mest trogna följare i alla fall. Någon större läsekrets är inte längre målet för några fler kattungar kan jag inte producera. Hur som helst hade vi en mycket trevlig gårdagskväll som vi gärna gör en repris på snart!

I helgen gick husse och matte på bröllop. De säger att det var väldigt fint och att de nog fällde varsin tår. Matte fick äran att sjunga till gitarrkomp från brudgummens bror. Hon tycker det var mycket modigt av brudparet att fråga när de inte hört matte sjunga förut. Men vad vi hört blev de nöjda och det är det allra viktigaste :) Nu hoppas vi att brudparet har en trevlig vistelse i Las Vegas!


Och eftersom det nu blivit officiellt kan vi nu säga att vi ser fram emot husses och mattes bröllop nästa år!


Hoppas ni har en fortsatt trevlig sommar och grattis mattes mamma som fyllt år!

3 kommentarer:

  1. Björn-ganskatrogenföljare8 juli 2011 kl. 08:05

    Tack för uppdateringen och kul med ytterligare ett bröllop snart!

    SvaraRadera
  2. Jag finns kvar iaf :)

    Ska bli såååå kul med bröllopet nästa år!! Wehooo!!!

    SvaraRadera
  3. Tack snälla läsare, då har vi tre gäster redan alltså? :)

    SvaraRadera