torsdag 30 september 2010

Ett inlägg till vår trogna läsare Björn ;)

Hej Björn! Vi lever än.. men knappt säger husse och matte.

För att ta det i kronologisk ordning (det tyckte matte kändes mest logiskt :P) så tog en rejäl förkylning tag i matte efter möhippan. Det resulterade i att hon inte åkte till det där "gymmet" efter jobbet utan vi fick ha henne här hemma och när familjen är samlad trivs jag som mest :) Mycket vila blev det i sängen. Simba på mattes fötter och jag på husses sida. Rutiner gillar vi!

Men en pigg matte är bättre på att fixa mat och städa lådan, så vi blev glada när hon var frisk igen. Efter en helt vanlig vecka med frisk husse och matte fick vi åka till tant A och farbror T. Jag la mig att lurpassa på husets enda stängda dörr - Sesam öppna dig! Simba hade passat på att ligga bredvid tant A i soffan. Han smög sig sakta upp från benen till magen. Mysigt tror jag tant A tyckte att det var :)

Och var hade husse och matte varit under tiden? Jo på bröllop såklart :) De var rätt så trötta men glada att vara hemma när de hämtade oss. Vi var inte så glada över att åka hem, men som ni ser på bilden fick vi helt enkelt gilla läget ;)


Bröllopet hade varit jättefint: utomhus i härligt väder, med god mat och trevligt sällskap, vackert brudpar och en trevlig vigselförrättare.


Då kommer vi till vad som sedan hände... DEN STORA MAGSJUKAN. Husse och matte låg i varsin soffa och rörde knappt på sig under ett helt dygn. Förutom för att... nej inga detaljer här. Men de är fortfarande lite tagna. De säger att magarna inte riktigt hämtat sig än. Vi hoppas att de är pigga för utställning i Norrköping i helgen :) Simba är det som ska ställas ut och vi håller tummarna för vår lilla tjockis :)
(Förresten väger vi båda över 4 kg nuförtiden!)

Nu får det räcka för idag! Bäst låta mattes fingrar vila lite...

6 kommentarer:

  1. Matte och Husse verkar lite veka. Var det fler bröllopsgäster som blev dåliga.

    Trogen läsare-nja, men man behöver ju inte vara rädd att missa något inlägg om man glömmer att titta in någon dag:-)

    SvaraRadera
  2. Du är välkommen att komma hit (så vi kan smitta dig), så ska vi se hur kaxig du är om någon dag ;)

    SvaraRadera
  3. Ja Björn det är lite vekt av matte att bli magsjuk igen med tanke på att det faktiskt inte gått mer än fem år sedan sist. Dålig vana det där om jag får säga det själv.

    Nej vår mest trogna läsare är du nog inte, men vi är glada att du tittar in här och lämnar ett avtryck då och då.

    SvaraRadera
  4. Hahahahahahahaha! Nej fy. Stannar nog i min soffa och ni behöver inte komma hit ikväll! Men snart tycker jag det är dags att ses, right?

    SvaraRadera
  5. Jo det börjar bli på tiden hälsar husse och matte

    SvaraRadera