tisdag 16 maj 2017

Tråkdagar och nytt innehåll i diskmaskinen

Det roligaste och jobbigaste just nu är trädgården. Ogräset börjar få fart och samtidigt har vi sått lite mer i våra planteringar, köpt nya jordgubbsplantor och satt några revor i kruka. Vi ska försöka få ner plantorna och lite lök till gul lök i trädgårdslanden. Tyvärr har vi tappat lite fart. Det går att grubbla över orsaker som hormoner, förkylningar och väder, men ibland är det bara såhär. Det går över. Det får vara lite segt och gå långsamt även om det känns sjukt tråkigt att inte ha så mycket motivation till trädgården och ännu mindre till träning. Matte har varit ute ett par joggingrundor och det känns minst sagt inte så kul. Yogan är roligast, men allra bäst tycker matte att den är när den får var komplement till styrka och kondition. Lusten att träna återvänder väl också så småningom.



Saker som ÄR roliga just nu är mat, bak och serier. Vi har plöjt igenom Vikings säsong 5 och påbörjat säsong 3 av Better Call Saul. Matte lagade sin första spaghetti och köttfärssås på över 10 år när husse for bort över helgen och till söndagens klädparty bev det glutenfria scones, lingonlimpa och chokladkladdkakor. Lillmatte gav högsta betyg till allt och klädpartyt var ett trevligt inslag under ensamhelgen.





Vi letar vidare efter lämplig gräsklippare och efter lite skrivarstrul fick vi ut kupongen för att hämta ut Lithells grillpåse så snart ska vi testa! Dagens innehåll (oklart om det var rent eller smutsigt) i diskmaskinen önskar en trevlig vecka!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar