onsdag 18 november 2015

Tur och otur

Vi har tur och otur om vartannat. Först blev husse matförgiftad och sedan inledde matte fredag den trettonde redan dagen innan genom att stoppa ner handen i necessären och hyvla bort lite hud på ringfingret. Det är tydligen lätt att glömma bort att man har lagt ner en rakhyvel där. På självaste otursdagen spillde matte kaffe över en vän och tog sönder dragkedjan till sin shoppingkasse. MEN det förekom några ljusglimtar också. Torsdagen bjöd på en vinst av biobiljett och fredagen innebar en hel dag att köpa julklappar och annat smått och gott samt god mat i form av raggmunk. Bästa fynden ses nedan. Matte rekommenderar att kika in i outleten utanför Gekås, där fyndades skorna. Lillmatte fick en liten snötäckt gran att ha i sitt fönster.

På lördagen fick husse sitt shoppingbegär stillat med en tur till netonet och inköp av grafikkort. Det har inneburit en del tid framför datorn. På söndagen skördade sedan matte det sista av persiljan och timjan. Det ska väl ändå bli vinter någon gång?

Veckan har sedan inneburit en dag på förskolan för lillmatte då hon äntligen fick leka med sin favoritkompis. Matte passade på att luncha på tu man hand med en vän. Hon påstår att det kan vara trevligt att åka iväg själv ibland.

Efter två jobbnätter för matte och hemmalek för oss andra tar vi några dagar ledigt. Vi katter kommer vara borta ett tag och ikväll har matte klippt våra klor och borstat våra tänder noggrant. Vad det nu ska vara bra för? Hur som helst kanske jag och Simba inte förekommer så mycket i inläggen förrän vi är hemkomna igen.

Ha det fint! Mjau

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar