söndag 8 november 2015

Att få komma ut ur garderoben och skaffa en ny

Tiden går så fort nu. Helt plötsligt var det november. Matte blev ledig en vecka och fick följa med lillmatte på 4-årskalas medan husse försökte ta sig till jobbet. Vi tror att det var roligast att gå på kalas, särskilt som lillmatte inte ville gå hem.


På kvällen fick vi matte för oss själva och njöt av hennes fulla uppmärksamhet :)

Men dagen efter var familjen fulltalig igen och vi har haft en rätt så lugn vecka. Bärbuskar och fruktträd har nätats in, löv räfsats, gräsmattan blev klippt och så blev det ett par cykelturer (både på och bredvid cykel).


I fredags tog människorna en kort runda för att spana in garderobslösningar till hallen. Kanske är det denna vinter som den tillfälliga lösning byts till en mer permanent? Vi väntar fortfarande på en offert angående kök och badrum och nu börjar det bli dags att fråga en annan part tycker hussen och matten. 

Vi katter fokuserar mer på att maten serveras som den ska. Man kan påminna genom att enträget gå mellan torrfodret som mjuknar i köket och servitören som sitter vid datorn. Att stängas in i förrådet under trappan över var inte det Simba ville när han påpekade för husse att det var matdags, även om där fanns äggkartonger att tugga på. Riktig mat ska det vara och inget annat! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar