måndag 7 september 2015

Efter konkurs och regn kommer bröllop och solsken

September är här och det verkar som att sommaren är slut nu. Husse och matte åkte på bröllop söderöver sista helgen i augusti,åt gott, träffade trevliga tvåbenta (som man gör på bröllop) och dansade grekisk dans. Hotellet bokades i sista minuten eftersom det först bokade visade sig ha gått i konkurs och av någon anledning inte meddelade det. Trevliga och fräscha Stay At Lund hade rum lediga och ställde upp med tidig incheckning så allt löste sig. Lillmatte och vi katter stannade hemma på slätten. Våra vakter såg till att vi fick mat, lek, samt antibiotika och ögondroppar (ja alltså Simba). Trädgården fick sig också en liten uppfräschning.


Inför hösten kan mer än trädgården behöva fräschas upp så husse och mattarna tog sig an att städa garage, förråd och bilar. Det blev så fint så. Sedan inledde de helgen med pizzakväll på Boställets vedugnsbageri, körde lite traktor och hälsade på kossorna.



Helgen bjöd sedan på regn och ett besök hos Björnen, Sasha och Ida i deras mysiga hus på andra sidan om stan. Massa smaskigt fika och lite lek blev det. Regnmängderna gjorde så att dagvattenbrunnen hamnade under vatten. Tur att det är betydligt vackrare väder idag!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar