måndag 1 september 2014

Vardag

Ja vad är vardag egentligen? Den har skiftat det senaste 1,5 året. Först var Lena föräldraledig, sedan delade vi på föräldraledigheten och därefter jobbade båda om varandra och Ellen hade barnvakt när jobbtiderna krockade och nu... NU börjar det riktiga vardagslivet. Nu jobbar både Lena och Stefan fulltid och Ellen är på förskola. Och vi är liiiiite trötta. Ellen har gått från en förkylning till nästa, Lena har ägnat helgen åt att jobba, hämta och lämna på förskolan och Stefan har haft överliggning i Nässjö. Vi var väldigt glada åt att ses hela familjen igår när Stefan kom hem. Man kan lugnt säga att vi hinner sakna varandra. Men idag är vi (nästan) lediga :)

Sedan förra gången har vi i alla fall hunnit avsluta Ellens inskolning och tillbringat en helg hos Stefans familj i Blekinge. Nästan alla bröder, med respektive, var där och det var så kul att träffa alla, titta på nybyggda och nyinköpta hus och uppdatera oss om varandra. Vi hann också med att träffa Stefans vänner Marina och Tobbe samt deras Alice, hundar och en hel drös kattungar. Ellen var överförtjust över att träffa katter som inte sprang iväg så fort hon ville klappa dem, även om vi kanske inte tyckte att det var så lämpligt att försöka slå dem med ett kuvert. Hon har en vilja som håller på att utvecklas lilla damen.

På vägen hem från Blekinge konverserade Ellen och pappa om helgen.
 

Men tröttheten till trots är vi väldigt glada och tacksamma för att övergången till arbetsliv och förskola gått så smidigt. Ellen stortrivs på Aftonstjärnan och har inga problem med att sova där på natten. Och det värmer mamma- och pappahjärtat att se hur hon skiner upp när vi kommer och hämtar henne. Hon är så glad och trygg vår lilla tjej och vi är så stolta över henne.


När man lämnar barnet till lunch på förskolan hinner mamman med att äta sushi innan jobbet. Tack Malin för en trevlig lunch!


Huset är nymålat och ja det kanske syns lite att det inte är samma år som över- och underdelen på gaveln målats... Äsch det är bara en 8-10 år till nästa gång. 

I fredags fick Ellen och mamma träffa bebis och livs levande hästar. De inspekterades bäst på avstånd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar