måndag 4 februari 2013

Prosit!

Här sitter vi och lyssnar på finska radion på P4. Bra val matte... Hon är inte riktigt som vanligt: andas mest genom munnen, snörvlar och nyser minst två gånger på raken. Skärpning matte tycker vi! Jag ägnade större delen av natten på soffan i sovrummet. Bäst att hålla sig på avstånd.

Förra helgen, när matte fortfarande var frisk, firade vi hennes jämna år. På lördagen kom hela mattes familj för att gratta med diverse presenter och matte fick i år stöka själv med matlagningen (fast lite hjälp fick hon av gästerna med sallad och dukning..). Toppen av efterrätten fick kommentaren "ljuvligt" av en av gästerna.

Chokladpannacotta (daimcrunch saknas på bilden)
 
Dagen efter kalaset var det ljusparty och då fick matte också en massa fina presenter. Hon och den där lille i magen, men inte vi... Hmmpf! Fast visst det var ju hon som fyllde år så det kan vi väl unna henne. Matte tackar alldeles hjärtligt för alla fina paket och ser fram emot att använda dem allihop.
 
Den här helgen har husses föräldrar och två bröder hälsat på. Vi hoppas att de slapp bli smittade av mattes förskräckliga snuva för de kom också med fina paket, både julklapp och trettioårspresent. Och dessutom bjöd de på utelunch. På natten var vi utestängda från två sovrum, men husses bröder sov i vardagsrummet så där hade vi fritt fram att utforska dem bäst vi ville ;) 

I övrigt:
 
Simba testade hur flamsäker han är och var snabb med att tvätta den svedda pälsen... 

 
Själv gillar jag att hålla till i lådor, kartonger och på plastpåsar. Som vanligt med andra ord!
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar