måndag 23 maj 2016

Nyservade katter och mattar samt snart färdigt kök

Vi var minsann tvungna att titta både en och två gånger för att se hur länge sedan det var sedan vi bloggade - tre veckor! 😱 Att det skulle bero på att så lite händer kan vi inte skylla på, snarare tvärtom. Matte har jobbat sina sista veckor och är numera graviditetsledig och husse blir ordentligt upplärd inför sommarens uppdrag. Däremellan det varit fullt upp med köket. Men går det bra så blir allt klart redan denna vecka😃 Hurra vad vi ser fram emot det! Vi katter vet knappt var vår matplats är längre, Simba blir lite extra ängslig av allt oväsen, tvättstugan har blivit diskstation och allt som ska serveras varmt har tillagats i micron. Matte gjorde ett försök att grilla, men lyckades inte få fyr på kolen (det är hon dock fast besluten att lära sig). Vi lever dessutom mer eller mindre i kartonger och bland byggdamm. Det känns inte riktigt läge att börja fixa inför bebis då tycker de tvåbenta.

Mattarna tog sin tillflykt till Småland i helgen för att bli ompysslade, mysa med vänner med bebis och umgås med den smålandsbaserade delen av familjen. Det var riktigt härligt, som alltid, och vädret visade sig från sin bästa sida 👍 Stormatte fick chans att vila ordentligt och inse vilket tempo som gäller framöver. Ni som besöker oss får ha överseende eller låta bli att komma hit 😉

En ny vecka är då i sin början och snickarna är ivriga att avsluta. Vattnet är inkopplat, förutom till diskmaskinerna, elen är dragen så vi kan börja laga mat igen och husse tar sig an den just nu ständigt växande gräsmattan. Mattarna tog oss katter till veterinären för den årliga vaccinationen och där konstaterade sköterskan att tandstatus är helt okej 🙆 Sticket i nacken var mindre kul dock 😤 Det kanske är dags att så squash och ärter och i jordgubbslandet anar vi små gröna gubbar.

Hoppas ni alla får en riktigt fin vecka och firar alla fantastiska mammor på söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar