söndag 25 september 2011

Sovarsöndag för vissa



Idag har vi kattnissar tagit igen oss ordentligt med en stor dos sömn. Husse däremot har varit duktig med både lagande av söndagsstek och övningskörning. Imorgon håller matte tummarna och vi tassarna för att husse klarar uppkörningen!

En tårta att fira husses körkort med?


Annars har vi haft en helg både med och utan våra människovänner. Vi har passat på att riva ner en gardinstång (något ska väl matte ha att göra när hon är ledig?) och välta klösmöbeln. Inte konstigt att vi var trötta efter allt stoj! Husse och matte har varit på stan och inspirerats lite inför det kommande bröllopet och igår kväll lämnade de oss för att umgås med tvåbenta och äta mat ute. De säger att de var nöjda med maten, men att servicen tyvärr var lite långsam och visst tyckte vi att de var borta väääldigt länge. Därför välkomnade vi dem extra kärleksfullt när de kom hem.

Och i veckan fick vi fikabesök av grannarna. De har två människor i storlek mindre och det är vi ju inte så vana vid. Men vi förvånade både husse och matte med att båda hålla oss på nedervåningen under besöket :O Fast det är klart, Simba ville förstås inte bli klappad. Vi ska väl inte förvåna alltför mycket inte? En sak i taget :)

Vi får se vad vi hittar på för överraskningar framöver. På återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar