torsdag 13 maj 2010

Hallå!

Hej hej hallå på er! Vet ni var Aslan och Leona är? Jag har ropat på dem halva natten :(

7 kommentarer:

  1. A men jisses, att bedriva uppfödning i en jätteliten 3a...ni bör ju skämmas. Antar att du inte fick jobb på hemtjänsten och var tvungen för att tjäna cash? :P Jaja pengar är viktigare än din katt det har man ju förstått av dig haha.

    SvaraRadera
  2. Hej Anonym! Vad synd att du inte vill tala om vem du är.
    Det är en vanlig missuppfattning att man tjänar storkovan på kattuppfödning, men det gör man sällan och det gjorde definitivt inte vi. Vi har både pengar, jobb och utrymme så det både räcker och blir över, men tack för omtanken! För övrigt älskar jag min katt!

    SvaraRadera
  3. Trist med elaka kommentarer som saknar grund.
    =( Jag är utomstående med god insikt i uppfödningen i detta hem och har bara positiva kommentarer. Mycket noggranna uppfödare som älskar sina djur! Stolt över er! Kämpa på! =)

    SvaraRadera
  4. "Tjäna cash" och "pengar är viktigare än din katt". Ja verkligen det som driver dem! Det är väl just därför som utgifterna överstiger inkomsterna. Nej just det, det hänger ju inte ihop. Det måste vara TVÄRT OM, pucko.

    SvaraRadera
  5. Heja Stefan och Lenin!!! Jag vet hur mycket ni älskar era kittens för jag har sett det själv :) Dessutom undrar jag hur Anonym vet hur ni bor? Har han/hon varit hos er? :P

    Stackars lilla Simba! Jag kan komma och vara lekkamrat ;)
    Kramar på er alla fyra

    SvaraRadera
  6. Anonym vet att ni bor i en 3a, alltså vet personen en del. Dessutom så avslöjar "röda tråden" i stilen också en del om vem det kan vara LOOOOOL

    SvaraRadera